rge

LØRDAG den 9.6 kl. 10

KOM OG LÆR LIDT OM AT TØRRE, RØGE OG SALTE DIT KØD/FISK OG LAVE PØLSER.

Carsten er en garvet ryger og lærer os hvordan man selv kan lave sine pølser og ryge dem. Og vi ryger også lidt fisk/kylling.

Bagefter spiser vi det sammen.

Kunsten at ryge og lave sine egne specialiteter.

 

Pris: Vi deles om udgifterne til materialerne.

Tilmelding nødvendig – senest om mandagen. Så kan vi nå at købe ind og salte råvarerne til arrangementet.

 
Fællesspisning (FFS)

Fællesspisning (FFS)

  • 20 maj kl. 10 brunch.
  • pris voksne 60 kr.
  • pris børn 6-13 år 30 kr. Børn under 6 år er gratis.
  • Medbring selv tallerkener, bestik og drikkelse.
  • Senest tilmelding 2 dage før kl. 19
Pinse søndag 20 maj Brunch kl 10:00
    Fællesspisning fredage kl 19
  • 1 juni - grill kylling
  • 6 juli
  • 20 juli
  • 31 august
Lørdagspølser kl 12:00
    30 juni
  • 14 juli
  • 28 juli
  • 4 august
Lørdag 23 juni Sct. Hans aften
  • Lørdag 11 august årsfest
  • PAYPAL: 60 144 154
  •